>

"My PeNgiKuT"

`

to get more." >et more." />

Ahad, 20 Jun 2010

(smkc)KeSah Couple Kwan2~

agagaggaga....lol nape entry kli ini plik ckit r??
ermm...

ni lah nk jadi kan citer...kawan aku yg sownag ni..dia couple dgn kwn aku jugak,perempuan la....tp lain kelas...
diorang ni nma je couple..tp nk jmpa memang malu....x nk jmpa la..mcm2 la...kdg2 aku la jd postman diorang ni..tnpa berbayar gaji...kuakuakua..

yg permpuan ni selalu dtg rumah aku...borak2..dia dgn pikah..kawan aku lah.....
sembang2..merapu-rapu lah mcm2....hahhhaah

kmi selalu smbang pasai bnda ni..

diorang ni...nk jmpa xnk...segan2..

tp kwn aku yg laki selalu,dpat something from girl ni..(kwn pompuan aku la)...
tp dia x n terima...

kdg2 dapat topup..duet...mknnan.....


tp dia x nk terima...ape lagi yg girl ni..merajuk r..aku lah jd pemujuk..hahhhhahahah..

tiba satu arini...girl ni bgi bju dkt boyz ni...tp dia tetap x nk trma....

uhuhu..girl ni menagis mcm kna rasuk..kuau22 n lri ke tndas..pas2 pikah ikut la dia..

aku pujuk la punya pujuk...bagi nk rak...pujuk boyz ni sruh trma...akhirnya trma lah..

girl ni...x cya lg kt dia,girl ni ckp"ala trma sbb trpksa"..


akhirnya...depa ni putus la.....



Ha...itu la kwn2 kalu nk couple jgn wt mcm 2......lihat apa kesudahannyer....see that!!

2 ulasan:

  1. hehehee..maaf erk..serabut ckit...ni ksh geng 3arif dgn 3gemilang...

    BalasPadam
  2. lorrh...bru tingktan 3 dh pndai2 bercinta2 monyet ye....heh..study g rjin2 tau...

    BalasPadam

CoMent2 LaH ERk....

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini